PÄIJÄT-HÄMEEN KILPIRAUHASYHDISTYS RY

Tervetuloa Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistys ry:n uusituille kotisivuille!

Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistys tarjoaa monipuolista tietoa kilpirauhasasioista sekä on, mahdollisuuksien mukaan, tukena kilpirauhassairaille ja heidän läheisilleen.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää kilpirauhaspotilaiden terveyttä ja hyvinvointia, sillä kilpirauhasen toimintahäiriöt vaikuttavat laajalti eri elämänalueilla.

Yhdistys järjestää asiantuntijaluentoja, vertaistukitapaamisia sekä jakaa kilpirauhastietoutta erilaisissa tapahtumissa. Yhteisissä jäsenilloissa ja – tapaamisissa voit tavata ja keskustella muiden vertaistesi kanssa, sekä jakaa kokemuksia elämästä kilpirauhassairauden kanssa.

Yhdistys toimii Päijät-Hämeen alueella. Yhdistys on LINK Lahden järjestökeskus ry:n jäsenjärjestö. Jäsenenä voit osallistua järjestöjen yhteisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Näistä ja toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista ja ajankohtaisista asioista saat tietoa tästä »

Yhdistyksen jäsenenä tai jäseneksi liittymällä kuulut automaattisesti Suomen Kilpirauhasliittoon ja kaikki jäsenedut ovat käytössäsi. Jäsenasioihin pääset täältä »

Näillä kotisivuilla on yhdistyksen toimintaa ohjaavat säännöt ja muuta perustietoa. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan myös KILPI- lehden tapahtumakalenterissa, Facebookissa ja paikallislehdissä.

Kilpirauhaspotilas, älä jää yksin!

Yhdessä voimme paremmin ja yhdistämällä voimamme saamme myös asiamme paremmin kuuluviin. Yhdistys tarvitsee toimiakseen juuri Sinunlaistasi jäsentä ja osallistumalla toimintaan vaikutat sen sisältöön kertomalla mielipiteesi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

 

 

Takaisin ylös