Kuntoutumiskurssit

Tietosuojaseloste

Lataa tästä tietosuojaseloste»

 

Leiri perheille, joissa lapsella on kilpirauhassairaus

Lasten Kesä ry ja Suomen Kilpirauhasliitto ry järjestävät yhteistyössä perheleirin 31.8.–2.9.18 Hauhon Lomakeskuksessa.

Hakuaika leirille päättyy 31.5. Valituille ilmoitetaan kesäkuun aikana.

Kurssin hinta aikuisilta on 50 €, alle 15-vuotiailta 25 € ja alle 4-vuotiaat osallistuvat maksutta.

Kurssimaksu pitää sisällään täysihoidon ja ohjelman. Kurssilla on omaa ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille. Aikuisten ohjelman aikana lapsille on varattuna lastenhoitopalvelu. Kurssipaikkaan voit tutustua osoitteessa www.lastenkesa.fi.

Kurssihakemuksen voit täyttää osoitteessa http://kilpirauhasliitto.fi/kurssit-ja-lomat/lastenleirin-hakulomake. Tarvittaessa hakulomakkeen voi tilata osoitteesta toimisto@kilpirauhasliitto.fi tai numerosta 09 8684 6550. Paperiset hakemukset palautetaan postitse osoitteella Suomen Kilpirauhasliitto ry, Vilhonkatu 4 B 15, 00100 Helsinki.

Kuntoutumiskurssi vajaatoimintapotilaille

14.6.–17.6.18 (to-su), Spahotel Casino, Kylpylaitoksentie 7, Savonlinna

Kenelle: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka sairastavat kilpirauhasen vajaatoimintaa sen syystä riippumatta. Etusijalla ovat henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Kilpirauhasliiton kuntoutumiskursseille. Voit hakea kurssille, vaikka et olisi Kilpirauhasliiton jäsen.

Tavoitteet: Kurssin tavoitteena on lisätä kuntoutujan tietoutta omasta sairaudestaan ja sen hoidosta, sekä kannustaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Kurssin tärkeää antia on vertaistuki, jota kurssilaiset saavat toinen toisiltaan.

Osallistumismaksu: 2hh/90€ ja 1hh/130€. Kurssilaisten edellytetään osallistuvan koko kurssin ohjelmaan. Mikäli kurssilainen ei halua yöpyä kurssipaikalla, tätä ei hyvitetä kurssimaksusta.

Hakeminen: Hakuaika päättyy 29.4. Hakemuksen voit täyttää osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/2D75E85D97D83467.par. Tarvittaessa hakulomakkeen voi tilata osoitteesta toimisto@kilpirauhasliitto.fi tai numerosta 09 8684 6550. Paperiset hakemukset palautetaan postitse osoitteella Suomen Kilpirauhasliitto, Vilhonkatu 4 B 15, 00100 Helsinki.

Täytä hakulomake huolellisesti. Valintaan vaikuttavat erityisesti hakijan vapaamuotoiset perustelut. Valituille ilmoitetaan puhelimitse valinnasta, muille lähetämme hakuajan päätyttyä tiedon sähköpostitse.

Kuntoutumiskurssiin sisältyy täysihoito, lääkäriluento ja muut asiantuntijaluennot. Matkakulut maksaa kurssilainen itse. Kurssin osallistumismaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen on peruttu vähintään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja kurssista voit tiedustella asta.salonen@kilpirauhasliitto.fi tai p. 050 4084 403.

Ennakkotietoa tulevista kursseista

Neljän vuorokauden internaattikurssit

  • Marraskuussa 2018 elämänhallintakurssi 18-25-vuotiaille kilpirauhaspotilaille pääkaupunkiseudulla.
  • Keväällä 2019 kurssi lisäkilpirauhaspotilaille Pirkanmaalla
  • Keväällä 2019 eläkeikäisille vajaatoimintapotilaille Etelä-Suomessa
  • Syksyllä 2019 kurssi kilpirauhassyöpään vasta sairastuneille Keski-Suomessa

Avo-ja etäsopeutumisvalmennusta vajaatoimintapotilaille

  • Syys-lokakuussa 2018 työikäisille Oulussa
  • Keväällä 2019 kaiken ikäisille Lapissa
  • Syksyllä 2019 työikäisille Itä-Suomessa

Tarkemmat ajankohdat ja paikat selviävät myöhemmin. Seuraa ilmoitteluamme Kilpi-lehdessä ja www- tai fb-sivuilla.

Haku kursseille

Haku tapahtuu verkkolomakkeella tai hakulomakkeella, jonka voi tilata osoitteesta toimisto@kilpirauhasliitto.fi tai puhelimitse, p. 09 8684 6550.  Paperiset hakemukset palautetaan postitse osoitteella Suomen Kilpirauhasliitto ry, Vilhonkatu 4 B 15, 00100 Helsinki.
Hakulomake kannattaa täyttää huolellisesti, sillä valintaan vaikuttavat erityisesti hakijan vapaamuotoiset perustelut. Valituille hakijoille ilmoitetaan valinnasta puhelimitse, muille lähetämme hakuajan päätyttyä tiedon sähköpostitse.

Lisätietoa saat tarvittaessa osoitteesta toimisto@kilpirauhasliitto.fi tai p. 09 8684 6550.

 

 

 

 

 

Takaisin ylös