KESKI-SUOMEN KILPI RY


Perustiedot

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on tarjota alueellaan tietoa kilpirauhassairauksista, järjestää vertaistukea ja virkistystä.

Vertaistukitoimintaa Jyväskylän lisäksi Hankasalmella , Pieksämäellä, Kannonkoskella ja toimintaa aloitellaan myös Saarijärvellä.

Jäsenyys

Jäsenyys on tarkoitettu kaikille kilpirauhassairauksia sairastaville ja asiasta kiinnostuneille. Liittymällä jäseneksi olet samalla myös Kilpirauhasliiton jäsen.

Jäsenenä olet tuomassa painoarvoa Kilpirauhasliiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyölle. Mitä suurempaa joukkoa edustamme, sitä vahvemmin pystymme vaikuttamaan.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 25 €. Jäsenetuna Kilpi-lehti 4 kertaa vuodessa. Muut jäsenedut näet täältä.

Yhdistyksen talous perustuu jäsenmaksutuloihin ja erilaisiin avustuksiin sekä omaan varainhankintaan.

  • Jäsenkirjeen saat sähköpostitse tammi- ja elokuussa.
  • Kotisivuilta löydät ajantasalla olevaa tietoa tapahtumistamme
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instragramista.
  • Kilpi-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
  • Kilpirauhasliiton sivuilta löydät lisää tietoa ja hyödyllistä asiaa.

 

Uusimman jäsenkirjeen voit lukea tästä

Keski-Suomi_Jäsenkirje kevät 2022 (avautuu uuteen ikkunaan).

Huom! Ellet ole saanut jäsenkirjettä sähköpostiisi vuoden tai syksyn alussa, päivitä tietosi yhdistykselle p. 044 0902004 tai kskilpparit@gmail.com. Tarkista myös roskaposti!

Muistathan päivittää jäsentietosi Kilpirauhasliiton jäsenrekisteriin! Tietojen päivityslomake löytyy täältä. Voit myös ilmoittaa muutoksista Kilpirauhasliiton toimistolle, p. 09 8684 6550.


Lainaa kirja! Yhdistyksemme on hankkinut lainattavaksi kirjat: Soppi, Esa, Kilpirauhanen ja kilpirauhassairaudet, 2013. Mäkeläinen, Päivi, Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito. 2016. Kysy jäsenilloissamme!

Takaisin ylös