Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on tarjota alueellaan tietoa kilpirauhassairauksista, järjestää vertaistukea ja virkistystä.

Jäsenyys

Jäsenyys on tarkoitettu kaikille kilpirauhassairauksia sairastaville ja asiasta kiinnostuneille. Liittymällä jäseneksi olet samalla myös Kilpirauhasliiton jäsen.

Jäsenenä olet edistämässä myös Kilpirauhasliiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä. Mitä suurempaa joukkoa edustamme, sitä vahvemmin pystymme vaikuttamaan.me

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 25 €. Jäsenetuna saat mm. yhdistyksen tapahtumia, edullisempia osallistumismaksuja , Kilpi-lehti 4 kertaa vuodessa. Muut jäsenedut näet täältä.

Yhdistyksen talous perustuu jäsenmaksutuloihin ja erilaisiin avustuksiin sekä omaan varainhankintaan.

  • Jäsenkirjeen saat sähköpostiisi
  • Yhdistyksen toiminnasta saat tietoa myös kotisivuilta, Facebookista ja Instragramista.
  • Kilpirauhasliiton sivuilta löydät lisää hyödyllistä tietoa

Huom! Ellet ole saanut jäsenkirjettä sähköpostiisi, päivitä tietosi yhdistykselle p. 044 0902004 tai kskilpparit@gmail.com. Tarkista myös roskaposti!

Muistathan päivittää jäsentietosi Kilpirauhasliiton jäsenrekisteriin! Tietojen päivityslomake löytyy täältä. Voit myös ilmoittaa muutoksista Kilpirauhasliiton toimistolle, p. 09 8684 6550.


Lainaa kirja! Yhdistyksemme on hankkinut lainattavaksi kirjat: Soppi, Esa, Kilpirauhanen ja kilpirauhassairaudet, 2013. Mäkeläinen, Päivi, Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito. 2016. Kysy jäsenilloissamme!

Takaisin ylös