PÄIJÄT-HÄMEEN KILPIRAUHASYHDISTYS RY


Perustiedot

Yleistä

Lahdessa keväällä 2001 perustettu kilpirauhasyhdistys rekisteröitiin 9.8.2001 Lahden Seudun Kilpirauhasyhdistys ry:ksi. Syyskokouksessa 2014 käynnistettiin yhdistyksen nimen ja sääntöjen päivittäminen. Muutokset rekisteröitiin 24.4.2015. Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistys kuvaa paremmin yhdistyksen toimintaympäristöä. Yhdistyksen toimintaa ohjataan näillä säännöillä »

Yhdistyksen kotipaikka on Lahti, mutta se toimii siis koko Päijät-Hämeen alueella.

Päijät- Hämeen kilpirauhasyhdistys ry on LINK Lahden järjestökeskus ry:n jäsenjärjestö. Järjestökeskus toimii alueellisena jäsenyhdistystensä yhteistyöelimenä. Jäsenenä voit osallistua järjestökeskuksen ja muiden jäsenjärjestöjen yhteisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Lisätietoja tästä »

Jäsenyys
Päijät-Hämeen kilpirauhasyhdistyksessä on noin 500 jäsentä. Jäsen voi olla vaikka ei asu Päijät-Hämeessä.

Yhdistyksen jäsen kuuluu automaattisesti Suomen Kilpirauhasliittoon ja on oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin. Uudelle jäsenelle toimitetaan Liitosta tervetuloa paketti, joka sisältää sairauskohtaisia esitteitä valinnan mukaan sekä yhdistyksen esitteen ja tervetuloa yhdistyksen jäseneksi -kirjeen.

Jäseneksi liittyminen, jäsenedut ja tietojen päivittäminen »
Jäseneksi voi liittyä myös yhdistyksen tilaisuuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Jäsenasioita hoitaa yhdistyksen tiedottaja Sari Salonen.

Jäsenasioista tiedotetaan näiden sivujen lisäksi Kilpi-lehdessä, joka on jäsenlehti sekä Facebookissa, ilmaisjakelulehdissä ja Kilpparissa.

KILPPARI on yhdistyksen oma jäsentiedote, joka toimitetaan 2 kertaa vuodessa sähköisessä muodossa niille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Manuaalisena sen saa pyydettäessä postitse ja tulostettu paperiversio on saatavilla järjestökeskuksessa.

Lue viimeisin jäsentiedote tästä.

Takaisin ylös