Haluaisitko löytää voimavaroja ja muutosta elämään kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa? Sopisiko elämäntilanteeseesi osallistuminen viikonloppuisin? Haluatko lisää tietoa ja vinkkejä, miten voit paremmin omassa arjessasi?

Kilpirauhasliitto järjestää loppusyksystä 2023 Oulussa kahden viikonlopun (11.-12.11. ja 9.-10.12.) voimavarakurssin henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta.

Hyvinvointia ja voimavaroja käsitellään asiantuntijaluentojen ja -alustusten sekä omaan arkeen liittyvien pohdintojen avulla. Tärkeässä osassa ovat vertaiskeskustelut muiden ryhmäläisten kanssa. Kurssiin sisältyy myös hieman ulkoilua ja kevyttä liikkumista. Teemoja pohditaan monipuolisin keinoin, joista voit valita itsellesi mielekkäimpiä tapoja: esimerkiksi kirjoittamalla tai kuvallisilla menetelmillä kuten valokuvaamalla tai piirtämällä. Voit myös hyödyntää itsellesi tuttuja sovelluksia tai käytettävissä olevaa etäohjelmistoa kurssitapaamisten välissä. Tavoitteena on muutos parempaan omassa hyvinvoinnissa kurssin aikana ja sen jälkeen, konkreettisten tekojen kautta.

Kurssiajankohta: 11.-12.11. ja 9.-10.12.2023. La klo 12-17, su klo 10-16. Viikonloppujen välissä on yksi etätapaaminen, jonka ajankohta sovitaan kurssilla.

Paikka: Oulu, Pikisaari, lähellä Oulun keskustaa. Tarinoiden taverna, Pikisaarentie 15, 90100 Oulu.

Hakuaika: 1.8. – 2.10.2023. Haku on päättynyt. Kurssille pääsystä ilmoitetaan viimeistään 11.10.

Mukaan mahtuu enintään 10 henkilöä. Valinnat kurssille tehdään hakemusten perusteella, joten kannattaa siis kuvailla monipuolisesti tarvettasi kurssille. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole lähivuosina osallistuneet kilpirauhassairaille suunnatuille voimavara-, sopeutumisvalmennus- tai kuntoutuskursseille.

Hinta: Omavastuuosuus on 25 €. Kurssimaksu sisältää ohjelman, kurssimateriaalit sekä lounaat ja iltapäiväkahvit. Mahdollinen majoitus sekä matkat on kurssilaisen itse kustannettava.

Kurssi on 11.11. – 10.12. -kokonaisuus, joten kurssilaisilta edellytetään osallistumista molempiin viikonloppuihin sekä etätapaamiseen.

Lisätiedot:
Satu Tommola, satu.tommola(at)kilpirauhasliitto.fi
tai puh. 046 8757 139

 

Muutokset mahdollisia.

Takaisin ylös