Voimavarakurssi henkilöille, joilla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja tyypin 2 diabetes

 

Kilpirauhasliitto järjestää yhteistyössä Diabetesliiton kanssa kuntoutumiskurssin aikuisille henkilöille, joilla on todettu sekä kilpirauhasen vajaatoiminta että tyypin 2 diabetes.

Kurssin tavoitteena on lisätä kuntoutujan tietoutta omista sairauksista ja niiden oma hoidosta, sekä kannustaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Kurssilla on mahdollisuus vertaistukeen ja saada virikkeitä ja uusia ajatuksia elämään molempien sairauksien kanssa.

Etusijalla ovat kurssilaiset, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet kummankaan järjestön järjestämille kuntoutumiskursseille. Voit hakea kurssille, vaikka et olisi kummankaan järjestön jäsen.

Kurssiajankohta: 19.5. – 22.5.2022, Tampere, Varalan urheiluopisto

Hinta: Omavastuuosuus on 100 €

Kurssin hintaan sisältyy täysihoito (2 hh), asiantuntijaluennot ja muu kurssin ohjelma. Matkakulut kurssilainen maksaa itse. Kurssin osallistumismaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen on peruttu vähintään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kurssin vastaava ja lisätietoa: 
Satu Tommola, satu.tommola(at)kilpirauhasliitto.fi
tai 046 8757 139

Anneli Jylhä, anneli.jylha(at)diabetes.fi tai 050 5772851

Hakuaika on päättynyt. Kurssivalinnoista ilmoitetaan valituille hakuajan päättymisen jälkeen pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

 

Takaisin ylös