Leiri perheille, joissa lapsella on kilpirauhassairaus, 26. – 28.8.

Lasten Kesä ry ja Kilpirauhasliitto ry järjestävät perheleirin 26. – 28.8. Hauhon Lomakeskuksessa.

Leirillä tavataan muita perheitä, joiden lapsella on kilpirauhassairaus. Rennon kesäisen tekemisen lisäksi leiriltä saa tietoa ja vertaistukea.

Aikuisille on omaakin ohjelmaa, mm. lääkärin luento ja ohjattua vertaiskeskustelua. Sillä välin Lasten Kesä ry järjestää lapsille ohjattua toimintaa. Alle 4-vuotiaille lapsille on lastenhoitopalvelu. Ohjelmassa on myös koko perheelle sopivaa rentoa tekemistä.

Leiri alkaa perjantaina n. klo 16 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13. Leirillä on täysihoito.

Leiripaikkaan voit tutustua osoitteessa lastenkesa.fi.

perhonen kukassa ja takana välkehtii meri

Paikka: Hauhon Lomakeskus

Hinta: Aikuisilta 50 €, alle 16-vuotiailta 25 € ja alle 4-vuotiaat osallistuvat maksutta.

Hakeminen leirille on mahdollista 29.7. saakka. Jos olet kiinnostunut, voit siis vielä täyttää hakemuksen alla olevasta linkistä.

Kaikille 20.6. mennessä hakeneille on lähetetty tieto kurssille pääsystä.

Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä. Etusijalla valinnassa ovat perheet, jotka eivät ole ennen osallistuneet vastaaville leireille.

Tiedustelut:

Satu Tommola, satu.tommola@kilpirauhasliitto.fi , p. 046 8757 139 (paikalla jälleen 25.7.)