Ihmisiä huoneessa.

Voimavarakurssi: Ilman kilpirauhasta, 3.-6.10. – Kuopio

Onko sinulta poistettu kilpirauhanen kokonaan? Haluaisitko tietoa ja vertaistukea elämään ilman kilpirauhasta?

Voimavarakurssilla tarjolla on tietoa, oman tilanteen työstämistä sekä ohjattua ja vapaata keskustelua erilaisista omaan hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Kurssiohjelmaan sisältyy myös hieman liikuntaa ja rentoutusta.

Kurssin tiedot

Aika: 3.-6.10.2024

Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Hinta: 105 €

Omavastuuhinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa täysihoidolla, kurssiohjelman ja -materiaalit. Matkat on kurssilaisen itse järjestettävä ja kustannettava. Mahdollisia yhden hengen huoneita voi tiedustella lisämaksusta ja niitä on tarjolla rajallisesti hotellin tilanteen mukaan.

Hakuaika: 31.5.-12.8.2024

SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN TÄSTÄ

Kurssi on avoin kaikille. Kurssivalinnat tehdään hakulomakkeen tietojen perusteella, joten kerrothan hakemuksessa kurssitarpeestasi mahdollisimman monipuolisesti. Kurssille valitaan maksimissaan 16 henkilöä. Valinnoista ilmoitetaan viikoilla 34 ja 35.

Lisätiedot: kilpirauhasliitto.fi/kurssit-ja-lomat ja Satu Tommola, satu.tommola@kilpirauhasliitto.fi, puh. 046 8757 139 (paikalla jälleen 29.7.).