Yhdistyksemme toiminta alkoi vuonna 2004 ja se rekisteröitiin tammikuussa 2005. Jäsenmäärä on n. 300 henkilöä lähinnä Pohjois-Karjalan alueelta.

Toiminnan tarkoituksena on antaa tietoa kilpirauhasen sairauksista ja tukea potilaita sekä heidän omaisiaan. Myös yleinen hyvinvointi, terveyden edistäminen ja virkistäytyminen kuuluvat yhdistyksemme tavoitteisiin. Teemme yhteistyötä myös muiden yhdistysten kanssa, sekä järjestämme tiedotusta aiheesta esimerkiksi lähihoitajaopiskelijoille.

Toimintamuotomme ovat kilpirauhasillat, joissa on luentoja kilpirauhassairauksista tai muista terveyteen ja kilpirauhaseen liittyvistä aiheista noin kerran kuukaudessa. Iltoihin kuuluu myös keskustelua ja kokemusten vaihtoa iltakahvien merkeissä. Karjalassa kun ollaan, keskustelu on monesti vilkasta ja antoisaa 🙂 Tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille, tervetuloa mukaan!

Taloutemme perustuu jäsenmaksutuottoihin. Jäsenmaksu tarkastetaan vuosittain. Kilpi-lehti on jäsenetu, joka ilmestyy jäsenille useamman kerran vuoteen. Kilpi-lehdestä löytyy ajankohtaista ja ajanmukaista tietoa kaikille kilpirauhaspotilaille ja kilpirauhasasioista kiinnostuneille.

Vastaamme vuosittain kymmeniin puheluihin ja sähköpostiviesteihin. Toimintamme on täysin vapaaehtoisvoimin hoidettua, teemme mitä voimavarojemme puitteissa jaksamme ja ehdimme. Jokaisen toimijan osallistuminen on tärkeää! Tervetuloa siis mukaan joukkoomme!

Pohjois-Karjalassa välimatkat ovat suuret, toimintamme on pakostakin Joensuussa tapahtuvaa, mutta vuosittain on tarkoitus jalkautua myös muualle maakuntaan.
Toimintaamme kehitämme jäsenten toiveiden mukaan ja juuri sinulla voi olla sopivia ideoita meidän kaikkien hyväksi! 🙂

Takaisin ylös