Vertaischatit

 

Vertaischat on ryhmämuotoinen reaaliaikainen kirjoitettu keskustelu, jota ohjaavat vapaaehtoiset. Keskustelu käydään nimimerkin turvin. Chatiin voi liittyä kirjautumatta antamalla itselleen nimimerkin. Chatia voi käyttää myös kirjautuneena, jolloin omiin tietoihin tallennettu käyttäjänimi toimii nimimerkkinä.

Keskusteluissa tulee noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja hyviä tapoja. Chateissa noudatetaan myös Kilpirauhasliiton verkkovertaistuen sääntöjä, jotka ovat luettavissa tästä. Keskusteluja moderoidaan tarvittaessa.

Chat-alustan löydät osoitteesta www.hyvakysymys.fi. Huomaathan, että tulevat chatit eivät välttämättä vielä löydy haulla tai niitä ei ole lisätty ryhmächat-listaukseen.

Alla olevasta listauksesta löydät tulevat chatit ja niiden teemat. Tällä hetkellä chatteja on tulossa sekä nuorille aikuisille että työikäisille, kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastaville. Myöhemmin tarjoamme vertaischateja myös muille kohderyhmille. Toki keskusteluun voivat osallistua ketkä tahansa, mikäli chatin teema tuntuu itseä koskettavan.

 

Syksy 2019

Nuoret aikuiset – kilpirauhasen vajaatoiminta

17. syyskuuta klo 18-19.30
Jaksaminen opiskelussa ja työelämässä

15. lokakuuta klo 18-19.30
Ruoan vaikutus hyvinvointiin sekä kokemuksia ruokavalioista

12. marraskuuta 18-19.30
Sosiaaliset suhteet – kuinka sairastaminen vaikuttaa niihin?

10. joulukuuta 18-19.30
Liikkuminen ja treenaaminen – omat vinkit jakoon

 

Työikäiset – kilpirauhasen vajaatoiminta

26. syyskuuta klo 19-20.30
Tule mukaan keskustelemaan ensimmäiseen chat-kertaan. Pohditaan yhdessä, mistä teemoista haluamme jutella seuraavilla kerroilla.

31. lokakuuta klo 19-20.30
Illan teema avoin.

28. marraskuuta 19-20.30
Illan teema avoin.

19. joulukuuta 19-20.30
Illan teema avoin.

 

Takaisin ylös