Yhdistys syntyi Kilpirauhaspotilasyhdistys ry:n pääkaupunkiseutujaostosta, joka perustettiin 1998.

Jaostosta muodostettiin Pääkaupunkiseudun kilpirauhasyhdistys ry. 1999. Yhdistys rekisteröitiin tammikuussa 2001.

Yhdistyksen nimi on ollut Uudenmaan Kilpi ry vuoden 2021 alusta ja toiminta-alueemme on koko Uusimaa. Yhdistykseemme voi liittyä kuka tahansa, mutta järjestämme toimintaa vain Uudenmaan alueella. 

Yhdistykseen voi liittyä ilmoittamalla siitä etusivulla näkyvästä liittymislinkistä, ilmoittamalla Kilpirauhasliittoon tai osoitteeseemme:

Uudenmaan Kilpi ry
c/o Kilpirauhasliitto ry
PL 40, 00621 Helsinki,
Oltermannintie 8, 00260 Helsinki

Käsittelemme tapahtumissamme kilpirauhas- ja lisäkilpirauhassairauksia monelta kantilta. Aiheina ovat mm. ravinto, liikunta, stressi, uni, onnellisuus, resilienssi – unohtamatta tietenkään vertaistuen tärkeyttä.

Lähetämme tapahtumista tietoa sähköpostitse jäsenkirjeen muodossa muutaman kerran vuodessa. Osalta jäsenistöltämme puuttuu sähköpostiosoite tai osoite ei toimi. Jos et ole saanut sähköpostia meiltä ja haluaisit saada, käy lisäämässä/korjaamassa sähköpostiosoite jäsenrekisteriin tai ilmoita siitä meille: yhdistys@uudenmaankilpi.fi. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, tapahtumatiedot löytyvät myös netti- ja Facebook-sivuiltamme sekä Kilpi-lehden tapahtumapalstalta.

Takaisin ylös