Vertaisohjaajia, Oudun seudun KilpiKokemusasiantuntijoiden kommentteja

Vertaistoimintamme tuo yhteen ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta elämästä kilpirauhas- tai lisäkilpirauhassairauksien kanssa. Vertaistoiminta on vapaaehtoista ja luottamuksellista ajatusten ja kokemusten vaihtoa, rinnalla kulkemista, tukea. Vertaistoiminta voimaannuttaa.

Oulun Seudun KILPI ry:n vertaistoiminnan tuottamaa tukea tarjotaan eri puolilla toiminta-aluettamme! Mikä näistä toimipaikoistamme on sinua lähimpänä? Klikkaa nimeä, niin löydät tarkempaa tietoa ryhmästä ja sen kokoontumisista!

Haukiputaan vertaistuki

Kajaanin vertaistuki

Kalajoen vertaistuki

Kempeleen vertaistuki

Kuusamon vertaistuki

Muhoksen vertaistuki

Oulun vertaistuki

Pudasjärven vertaistuki

Raahen vertaistuki

Sotkamon vertaistuki

Ylivieskan seudun vertaistuki

 

Kuluvana vuonna kokoonnumme myös uusilla paikkakunnilla:

Ke 21.8.2024 klo 17-18.30 Kilpi-kahvit ja vertaisilta Vaalassa (paikka tarkentuu myöhemmin), mukana myös viranhaltijavieraita Vaalan kunnasta. Kahvitarjoilu! Tervetuloa!

To 22.8.2024 klo 17-18.30 Kilpi-kahvit Puolangalla, kunnanviraston valtuustosalissa. Kahvitarjoilu. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan vertaisia!

To 29.8.2024 klo 17-18.30 Kilpi-kahvit Limingassa, Alakestilän arboretum -puulajipuistossa. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan vertaisia ulkoillen ja kahvitellen!

 

Kaipaisitko myös omalle paikkakunnallesi jotakin yhdistyksemme toimintaa? Mikäli, otathan yhteyttä, niin suunnitellaan asiaa yhdessä!

oskilpi.oulu@gmail.com

oskilpi.koordinaattori@gmail.com

 

Menneet muut vertaistoimintatapahtumat 2024:

La 27.4. järjestimme Kilpi-kahvit ja vertaisillan Utajärvellä Rokualla, kylpylähotellin Rantakodassa.

Ke 15.5. järjestimme Kilpi-kahvit ja vertaisillan Nivalassa, kirjaston kokoushuoneessa.

Takaisin ylös